Βιβλίο Επισκεπτών

Απάντηση:ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΓΣ ΥΔΡΑΣ

ΙΝΩ | 2014-02-04

Συνάδελφε, δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς σε μένα ούτε και τι θέλεις να πεις.Γίνε πιο σαφής παρακαλώ.

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

EYH | 2013-09-04

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 4 ΠΕ02 ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ+ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ 20 ΠΕ02 ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ 25-30 ΝΟΥΜΕΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ.ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ?

ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ | 2013-08-20

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ+ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΤΕ.

Απορία

Αγγελική | 2012-07-31

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία να ζητήσετε τα δικαιώματά σας. Πρέπει να το κάνετε δυναμικά γιατί έχει παραγίνει το κακό με τις δεύτερες αναθέσεις σε καθηγητές ξένων φιλολογιών. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά τα απίστευτα να μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου.
Έχω όμως μια απορία:
Στην αρχική σελίδα
https://sites.google.com/site/philologoi05/
διαπιστώνει κανείς, κάτω δεξιά, να έχετε αναρτήσει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του ευρωπαϊκού πολιτισμού του ΕΑΠ.
Γιατί; για ποιο λόγο; Η ιστοσελίδα αυτή αναφέρεται σε αδιόριστους φιλόλογους. Οι απόφοιτοι του ευρωπαικού πολιτισμού δεν είναι φιλόλογοι σε καμία περίπτωση. Κι αν καταφέρουν κάτι τέτοιο, τι άλλο από ιστορία θα διδάσκουν;

Επειδή έχω κάνει μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ και ξέρω καλά τι γίνεται με τις σπουδές αυτές, σας λέω ότι ο ευρωπαικός πολιτισμός περιέχει αξιόλογες σπουδές αλλά δεν ειναι φιλολογικές. Απλά γενικές γνώσεις προσφερει το τμήμα. Ο ελληνικός πολιτισμός που εξαιρέθηκε (άγνωστο σε μένα γιατί) από την εκπαίδευση πλησιάζει πολύ περισσότερο προς τις φιλολογικές σπουδές, μάλιστα τα περισσότερα μαθήματα ταυτίζονται με τις σπουδές της φιλοσοφικής.

Η απορία μου είναι πώς γίνεται ενας σύλλογος αναπληρωτών φιλολόγων που προσπαθεί να πάρει πίσω τις χιλιάδες ώρες που του έχουν αρπάξει τόσες άλλες ειδικότητες, πώς γίνεται να προωθεί κατά κάποιο τρόπο, τον ευρωπαικό πολιτισμό του ΕΑΠ που προσφέρει αξιόλογες σπουδές αλλά δεν ειναι φιλολογικές.

Απάντηση:Απορία

Αρχική σελίδα ΠΑΣΑΦ - ΕΑΠ | 2012-08-12

Η σελίδα που αναφέρεις δεν είναι η αρχική του ΠΑΣΑΦ.Είναι μια εφεδρική σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τεχνικούς λόγους (να μη φορτωθεί με έγγραφα αυτή εδώ η σελίδα κτλ). Όσο για το ΕΑΠ επίτηδες τοποθετήθηκε για να φανεί η διαφορά στο πρόγραμμα σπουδών. Για οποιοδήποτε άλλη απορία και θέμα ανοίγεις συζήτηση στο Φόρουμ Φιλολόγων κάνοντας πρώτα εγγραφή και μετά σύνδεση https://filologoi02.forumgreek.com/

νέο μέλος

Γεωργία | 2012-02-10

Καλησπέρα παιδιά! Έχω πληρώσει εδώ και αρκετό καιρό τη συνδρομή για συμμετοχή στο σύλλογο. Τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια; Πώς μπορώ να έχω κωδικό για συμμετοχή στο φόρουμ; Το μέιλ της υπεύθυνης Νοτίου Αιγαίου είναι μάλλον λάθος.. ευχαριστώ

Απάντηση:νέο μέλος

admin Forum | 2012-02-14

Για να έχεις ενημέρωση από το Φόρουμ των Φιλολόγων κάνεις πρώτα εγγραφή.
https://filologoi02.forumgreek.com/

Επειτα, για να κάνεις Σύνδεση, χρησιμοποιείς το ψευδώνυμο και τον κωδικό εισόδου που έδωσες κατά την εγγραφή.Έτσι έχεις πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του φόρουμ και όχι μόνο σε μερικές.

Προσμέτρηση προϋπηρεσίας αναπληρωτών

stef | 2012-01-17

Συνάδελφοι, όπως βλέπετε στο link, η ΔΟΕ κινητοποιήθηκε για άλλη μια φορά, ενώ η ΟΛΜΕ αδρανεί (!!!) όσον αφορά στο θέμα της προσμέτρησης της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών.
https://www.pde.gr/index.php?page=3879

Υπερωρίες στις Κυκλάδες??

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ | 2012-01-16

Συνάδελφοι Καλη Χρονιά και καλή τοποθέτηση.Να ρωτήσω κάτι? Πως η Διδε Κυκλάδων ζητά από τα σχολεία να της στείλουν τα δικαιολογητικά των υπερωριών μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011? Δεν υπάρχουν 'ανεργοι αναπληρωτές να προσληφθούν?Γιατί ο προιστάμενος της διδε φροντίζει τόσο πολύ τους μόνιμους?
Μήπως για να μη χαλάσει το τιμ? ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Πανεπιστημιακοί vs ΥΠΔΒΘ

stef | 2011-12-30

Το σημαντικό είναι να πάρουμε με το μέρος μας ΟΛΕΣ τις φιλοσοφικές σχολές της χώρας. Ήδη έχουν γίνει κάποια βήματα. Χρειάζεται όμως να επιμείνουμε περισσότερο και να ενημερωθούν τάχιστα όλα τα τμήματα που οι απόφοιτοί τους είναι ΠΕ02 για τη β΄ ανάθεση ιστορίας και την επικείμενη β΄ ανάθεση λογοτεχνίας. Τη δεδομένη στιγμή μόνο οι πανεπιστημιακοί έχουν τα "όπλα" να τα βάλουν με το υπουργείο παιδείας. Εμάς τους αδιόριστους δεν μας λαμβάνει κανείς υπόψη. Αν οι πανεπιστημιακοί απαιτήσουν την κατάργηση της β΄ ανάθεσης με το αιτιολογικό ότι επί της ουσίας "καταργείται" το ίδιο τους το αντικείμενο, κάτι που μακροπρόθεσμα (?) θα βλάψει και αυτούς, τότε ίσως βρούμε άκρη (ή μάλλον δουλειά)...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>