Όταν στο Φόρουμ γίνονται εργασίες συντήρησης από τον server είναι εκτός λειτουργίας. Για πιο γρήγορη και καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ συνιστάται ο browser chrome (έχει τη javascript προεπιλογή). Συνιστάται να ενεργοποιήσετε τη γλώσσα προγραμματισμού javascript και στους άλλους browser, σε περίπτωση που δεν την έχετε ενεργοποιήσει ήδη, επειδή το φόρουμ περιλαμβάνει κώδικες σε αυτή τη γλώσσα.

Εάν θέλετε να είστε μέλη φόρουμ, για να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του Φόρουμ, τότε πρέπει να κάνετε πρώτα εγγραφή.Η διαδικασία είναι πολύ απλή:θα σας ζητηθεί email,ψευδώνυμο και κωδικός εισόδου.Ενεργοποιείτε τον λογαριασμό κλικάροντας στον σύνδεσμο που θα σας σταλεί σε μήνυμα στο email σας και δίνοντας ψευδώνυμο και κωδικό εισόδου κάνετε σύνδεση.Προσοχή,όταν πληκτρολογείτε αυτά τα δύο στοιχεία πρέπει να τα εισάγετε όπως ακριβώς τα δηλώσατε κατά την εγγραφή.Αν για παράδειγμα ο κωδικός εισόδου είναι user2321 δεν πρέπει να τα γράψετε με κεφαλαία:USER2321.Επίσης ο κωδικός εισόδου πρέπει να αποτελείται από λατινικούς χαρακτήρες και αριθμούς για μεγαλύτερη ασφάλεια.Γίνεται δεκτός αν δείτε την ένδειξη normal κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας.

 

ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ - ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ

 

ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ 

 

 

 

Παρακάτω ένα εφεδρικό chat σε περίπτωση μη λειτουργίας του άλλου,στο φόρουμ.Πατάτε guest,δίνετε ψευδώνυμο και εισέρχεστε στη συζήτηση.Συνιστάται να έχετε ενεργοποιημένη τη javascript στον browser και να έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα adobe flash.

video chat provided by Tinychat